Priser og medlemskaber

HUSK!
– du kan trække 20% fra prisen på årskort og på fast månedskort uden binding (hver måned!) når du køber disse medlemskaber i forlængelse af dit introtilbud på 4 uger.
– du behøver ikke at betale inden du booker. Dette kan du klare nede i vores reception, når du kommer første gang!

Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Til dig der er ny i studiet
Dette er vores bedste tilbud til dig, som er ny i studiet. Du kan komme lige så ofte du vil i 4 uger gældende fra den dag, hvor du kommer første gang.

En enkelt klasse 200 kr.

Måtte og 1 stk håndklæde til yogamåtten inkluderet
Dette er vores dyreste løsning og er til dig, som blot er på besøg i studiet en enkelt gang. Du kan altid opgradere til et introduktionstilbud efter din klasse, hvis du ønsker dette.

1 år 11000

Ubegrænset træning i 1 år
YOGAMÅTE OG HÅNDKLÆDE INKLUDERET TIL HVER TRÆNING! Dette er vores absolutte bedste tilbud til dig, som kommer mere end 1 gang om ugen. Få 20% rabat når du køber årskortet i forlængelse af dit introforløb. Kan sættes i bero uden gebyr 2 gange om året i minimum 2 uger ad gangen. Derefter tillægges et gebyr på 199 kr.

10 Klip 1600

Klippekort med 10 klip
God løsning for dig, som ikke kommer mere end 1 gang om ugen. Hvis du vil komme flere gange, kan det bedre betale sig at købe et Medlemskab uden binding med løbende månedlig betaling.
Kan deles med andre. Udløbsdato 6 måneder.

Uden Binding 1100

Fast månedlig betaling – uden binding!
Mest økonomiske løsning for dig, der kommer regelmæssigt i studiet. Fast månedlig betaling via dit kredit kort. Få 20% rabat hver måned, når du tegner medlemskabet i forlængelse af dit introforløb.
Ingen opstartsgebyr

Fast månedlig betaling – uden binding // studerende
Bedste køb til dig der er fuldtidsstuderende. Få 20% rabat hver måned, når du tegner medlemskabet i forlængelse af dit introforløb.
Ingen opstartsgebyr

Gavekort

Giv et gavekort til én du holder af
Du vælger helt selv hvor stort beløbet skal være og kan printe eller sende gavekortet direkte til den heldige.

Privat klasse eller event

Brug for individuel instruktion?
Vi arrangerer private klasser og events for dig alene eller sammen med andre. Skriv til os for mere information. Vi glæder os til at høre fra dig!