Priser og medlemskaber

Introtilbud 3 uger

Til dig der er ny i studiet
Dette er vores bedste tilbud til dig, som er ny i studiet. Du kan komme lige så ofte du vil i 3 uger gældende fra den dag, hvor du kommer første gang.

Første Prøve Klasse
YOGAMÅTTE OG HÅNDKLÆDE INKLUDERET
Til dig der vil prøve en enkelt gang inden du beslutter dig for et 3 ugers introduktionstilbud. Du kan altid opgradere og betale differencen efter din klasse, hvis du ønsker at fortsætte med et introtilbud til 400 kr

1 år ubegrænset yoga 9500 kr.

Ubegrænset træning i 1 år
Yogamåtte og håndklæde inkluderet til hver træning! Dette er vores absolutte bedste tilbud til dig, som kommer mere end 1 gang om ugen. Kan sættes i bero i minimum 2 uger af gangen og lige så ofte du ønsker. 10% rabat når du køber årskortet i forlængelse af dit introforløb.
Ingen gebyrer ved berostillelse.

Klippekort 10 klip 1400 kr.

Klippekort med 10 klip
God løsning for dig, som ikke kommer mere end 1 gang om ugen. Hvis du vil komme flere gange, kan det bedre betale sig at købe et Medlemskab uden binding med løbende månedlig betaling.
Kan deles med andre. Udløbsdato 6 måneder.

Uden Binding

Fast månedlig betaling – uden binding!
Mest økonomiske løsning for dig, der kommer regelmæssigt i studiet. Fast månedlig betaling via dit kredit kort. 10% rabat hver måned, når du tegner medlemskabet i forlængelse af dit introforløb.
Ingen gebyrer ved oprettelse og berostillelse

Fast månedlig betaling – uden binding // studerende
Bedste køb til dig der er fuldtidsstuderende. 10% rabat hver måned, når du tegner medlemskabet i forlængelse af dit introforløb.
Ingen gebyrer ved opstart og berostillelse.

En enkelt klasse 200 kr.

Måtte og 1 stk håndklæde til yogamåtten inkluderet
Dette er vores dyreste løsning og er til dig, som blot er på besøg i studiet en enkelt gang. Du kan altid opgradere til et introduktionstilbud efter din klasse, hvis du ønsker dette.

Gavekort

Giv et gavekort til én du holder af
Du vælger helt selv hvor stort beløbet skal være og kan printe eller sende gavekortet direkte til den heldige.

Privat klasse eller event

Brug for individuel instruktion?
Vi arrangerer private klasser og events for dig alene eller sammen med andre. Skriv til os for mere information. Vi glæder os til at høre fra dig!